Welkom bij het Gastenboek van Dennis Weerwag Installatietechniek.


Wij zouden het leuk vinden als u een bericht achter laat op ons gastenboek.
Als u gebruik wilt maken van het gastenboek, vragen wij u zich eerst te registreren.

Als u het gastenboek gebruikt gaat u akkoord met het loggen van uw naam, e-mail en IP nummer. (GDPR).


Andreas

Our 1st impression of Dennis was friendliness and a good sense of humour. Dennis was very professional and explained everything clearly to us. He looks for solutions and the best possible way to deal with any issues.
Dennis has completed 2 jobs for us and we are very happy with the result.
We highly recommend that you use his services.
Dennis, thank you!
⭐⭐⭐⭐⭐

zaterdag 25 januari 2020 11:20
Maik en Manon

Dennis en Marc van DWI hebben in samenwerking met Vincent en Robert van Klusbedrijf-Leidschenveen.nl een geweldige badkamer gemaakt in onze nieuwbouwwoning. Wij raden deze mannen aan iedereen aan!! Niets is teveel, alles wordt professioneel opgepakt en overal wordt over meegedacht. Fijn was dat de mannen op korte termijn nog tijd hadden voor onze (monster)klus, en alles ruim op tijd af hebben gekregen. Dit betekend dat er drie weken lang, dagelijks keihard is gewerkt en dat het resultaat precies zo is geworden zoals wij van tevoren hadden bedacht. Om alles in 1 woord te omschrijven: VAKWERK! Niet twijfelen, inhuren deze mannen! 

 

vrijdag 03 januari 2020 21:50
Lisette

Dennis heeft aansluitingen in onze nieuwe keuken verzorgd en deed dit naar volledige tevredenheid. Dennis werkt netjes en een man van zijn afspraak.  Ik zou hem zo weer i huren en kan hem van harte aanbevelen. Dit bedrijf krijgt van mij een score van ⭐⭐⭐⭐⭐

vrijdag 06 december 2019 10:18
CindymenEG
Spring season cleaning is actually certainly not simply routine to get rid of dirt and dust. But our team need to carry out an review of winter months clothing. From needless things to do away with, you require to tidy as well as establish the storing. Discard the garbage as well as give your own self yet another assurance not to spare excessive junk. Tidy the wall structures and also ceilings, clean the home windows, permit the spring right into our home, repel the hibernation. Cleaning in New York City - is actually the stipulation of specialized solutions for spring season cleansing of grounds and surrounding places, along with maintaining tidiness. The blend of high-quality work and also budget-friendly prices is a distinctive component that differentiates our cleansing provider in the NJ cleaning company market. Our motto: " The most ideal quality - affordable price!" and also you can be certain of that! In our business, quite economical rates for all forms of cleaning services. Our experts assure you the provision of qualified cleaning company at a higher level. Pros skillfully grasp the strategies of cleansing with the use of contemporary high-tech devices as well as concentrated chemicals. Along with all this, the costs for our solutions are actually much lower than the major cleaning companies. Getting such a company as " Springtime Cleaning" in our company, you get the opportunity of premium cleansing of the nearby area of the house. We supply cleansing where others can easily not cope. We will certainly come to you even though you are at the different end of the world and also do the cleaning at the highest level. Just give us a call. House cleaning services jobs Midwood : spring cleaning
donderdag 21 november 2019 22:33
Jeffrey en Marianne

De afgelopen maand heeft Dennis onze badkamer en wc verbouwd. Daarnaast heeft hij het leidingwerk in de keuken aangepast voor een nieuwe keuken, radiatoren weggehaald en radiatoren opnieuw geplaatst. Dennis met zijn team zijn harde werkers en weten wat ze doen. Doordat Dennis alles plande, kwam iedere vakman op het juiste moment om de klus af te maken. Het resultaat is perfect. Het zijn allemaal toppers. Als je problemen ondervindt, bel je Dennis en het probleem wordt vakkundig opgelost.  DWI is een bedrijf die ik iedereen kan aanraden. 

zondag 10 november 2019 20:27
Minkman

Wij hebben een nieuwe ketel laten plaatsen, dit naar volle tevredenheid. Ze konden op kort termijn komen en leveren net werk af. Top service

vrijdag 01 november 2019 10:45
Floor

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de communicatie en het meedenken van Dennis. We hebben Dennis heel kort van te voren benaderd, hij had eigenlijk geen tijd. Dennis heeft de klus toch voor elkaar gekregen door in vrij gevallen uurtjes steeds een klein klusje te komen doen. Dennis heeft onze badkamer gerenoveerd. We liepen daar tegen onvoorziene problemen aan die we uiteraard niet konden gebruiken. Dennis heeft zijn planning toen omgegooid en adequaat gereageerd om ervoor te zorgen dat er geen vertraging opliep in het loodgieterswerk waardoor de stukadoor niet zou kunnen komen. 

Helaas was het werk voor de vakantie van Dennis niet af. Dennis heeft vervolgens uit eigen beweging voor een collega gezorgd zodat het project geen verdere vertraging op liep.

Ook heel fijn dat Dennis zelf voor alle materialen zorgde en daar ook goed in meedacht. Vanwege de renovatie moest er ook goed gezocht worden naar materialen die pasten op het reeds aanwezige materiaal. Dat viel niet mee maar het is Dennis goed gelukt.

 

Kortom; een vakman! Dank voor alles Dennis! 

zondag 13 oktober 2019 23:23
Peter en Pauline

De verbouwing met DWI was een verademing in vergelijk met eerdere ervaringen. Dennis heeft een team met vakmensen die ieder voor zich kwaliteit leveren. Hij heeft, ondanks de bouwvak, kans gezien de verbouwing op tijd en met hoge kwaliteit af te ronden. Dennis zei: "Ik denk in oplossingen, niet in problemen", en dat is precies wat hij heeft waargemaakt. Hij is creatief omgegaan met tegenslagen als ontbrekende of verkeerde leveringen, en wist collega's in te schakelen als dit voor de voortgang noodzakelijk was. Dank dus ook aan Graeme, Mark, Vincent, Robert, Pieter ea.

Peter en Pauline

maandag 07 oktober 2019 13:40
Mandy

Wat een soepele verbouwing! Voor elke aparte klus komt de specialist. Dennis doet het loodgieterswerk en de coördinatie ,tegels.gezet door een tegelzetter, de kitter komt afwerken  en op deze manier kreeg ik een badkamer van TOPKWALITEIT!

Bedankt mannen! 

dinsdag 06 augustus 2019 19:47
Michelangelo

We were so glad of having found Dennis. Gets the job done, focuses on the solution and not the problem. Great sense of humor too!

maandag 05 augustus 2019 13:38
Yessica Duque

Personally, I'm very happy to find such a person like Dennis, he is a hands-on person and finds a good solution to any situation. Very reliable, responsible and fast. Definitely, I'll recommend his company! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

maandag 05 augustus 2019 09:27
Nick

DWI heeft een prachtige badkamer voor ons ingebouwd.

Zijn vanaf begin af aan betrokken geweest bij het bedenken van de nieuwe indeling, slopen van de oude badkamer en het opbouwen van de nieuwe. Voeren niet alleen uit, maar denken ook mee in oplossingen en bij het uitzoeken van materieel. 

Afspraken worden altijd nagekomen. Een onwijs fijne ervaring.

Bedankt mannen. 

zondag 04 augustus 2019 20:29
Patsy Davies

Dennis en Marc hebben bij mij nieuwe design radiatoren geplaatst. Mooi staaltje kunswerk! Super snel en netjes! Ook een prettige samenwerking ervaren. DWI een absolute aanrader!

Thnx, Dennis!

donderdag 01 augustus 2019 18:49
Marjolijn

Dennis heeft samen met zijn team uitstekend werk geleverd. De oude badkamer eruit gesloopt en vervolgens een schitterende nieuwe opgeleverd. Voor alle benodigde werkzaamheden, van leidingwerk tot stroomvoorziening, van betegelen tot stucwerk, overal heeft hij de juiste en bekwame mensen voor. Wij raden Dennis dan ook zeker aan! Zie ook de foto's van ons project: Den Haag - Wateringse Veld, met de stoomcabine.

maandag 29 juli 2019 13:16
Anja

DWI heeft de hele renovatie van mijn nieuwe huis begeleid. Inclusief het installeren van een nieuwe badkamer. Alle werkzaamheden zijn in de afgesproken tijd uitgevoerd en tot mijn volle tevredenheid. Het team bestaat uitsluitend uit mensen die hun vak verstaan. Er wordt goed gecommuniceerd zowel onderling als met de klant, sleuteloverdracht onderling gaat erg goed. Je wordt echt ontzorgt. Ze denken mee met oplossingen en geven advies waar nodig.

Ik zal zeker DWI aanraden als het aan mij gevraagd worden en als ik in de toekomst zelf nog iets nodig heb weet ik ze te vinden.

donderdag 04 juli 2019 21:21
Janne

Na een rampzalige ervaring met een andere loodgietersbedrijf op zondag. Heeft DWI mij gelijk uit de brand geholpen en hebben zij goed werk geleverd. Het was fijn dat hij met mij afstemde hoe hij te werk zou gaan en hij aan mij de keuze liet hoe ik mijn leidingwerk gedaan wilde hebben. Hij werkte snel en ik heb bijna niet gemerkt dat ze er waren, werkterrein is ook weer schoon achter gelaten. Ik raad DWI aan omdat ze mijn hebben geleverd wat ze beloofd hebben en vooral ook met de klant meedenken. 

 

woensdag 01 mei 2019 09:28
Ravi

We hebben met verschillende aannemers gesproken, maar met Dennis was er meteen een klik! Hij is zeer professioneel, transparant, denkt graag mee in mogelijkheden en maakt verwachtingen/afspraken waar. Dennis heeft een professioneel team achter zich staan. Fijn hieraan was dat we voor de volledige aanpak van onze badkamer bij Dennis terecht konden. Het resultaat is boven verwachting! Wij raden Dennis zeker in onze vrienden- en familiekringen aan.

woensdag 06 februari 2019 16:42
Fam.van Hoorn

Dennis heeft top werk bij ons afgeleverd! Netjes gewerkt! Alles gedaan volgens onze afspraken!     

Super blij met onze badkamer en toilet! 

maandag 04 februari 2019 19:42
Toet

Op internet gekeken voor een stukadoor, elektricien en loodgieter voor werkzaamheden nieuwe keuken. Kwam Dennis tegen. Uitgenodigd voor een gesprek en werkzaamheden besproken. Was eigenlijk voor waterleiding maar Dennis kon een totaalpakket aanbieden waardoor alle werkzaamheden gedaan konden worden tegen een zeer goede prijs. Nou niets verkeerd gezegd hoor. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid gedaan. Zelfs opruimen en schoonmaken was een kleine moeite. Ik kan Dennis zeker aanraden. Betrouwbaar, werkt netjes en komt afspraken na!!! Zelfs meedenken voor een rooster was mogelijk. Nu alleen nog kopen. Hahahahahahaa

maandag 21 januari 2019 19:33
Dorien

Dennis, super werk geleverd, super mooie badkamer en nieuw toilet! Echt dik tevreden. Komt afspraken na en niks is teveel

donderdag 20 december 2018 19:41
Dennis

Bedankt voor uw bericht, en voor de goede zorgen tijdens de verbouwing. 

Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is, en dat wij samen met de klant een mooi project neerzetten.

 

fijne dagen.

gr Dennis 

 

zondag 23 december 2018 11:17
Remon Dijkstra

Hoi Dennis, veel plezier met je nieuwe website!

woensdag 11 juli 2018 01:13
Powered by JoomVita VitaBook